update | monday april 11th
We won a silver spinaward! I would like to thank the whole team for their inspiration, creativity & friendship!

jury report;
“Een Alternative Reality Game bedenken en uitvoeren is al moeilijk genoeg. Dit doen binnen de bedrijfsomgeving van Microsoft Nederland waar het verder “business as usual” is, is bijzonder. Hiervoor is lef nodig. Wat aanspreekt is dat men in staat blijkt om spelenderwijs, over de grenzen van de bestaande afdelingen heen, zowel kennis over te dragen als nieuwe sociale netwerken te creëren binnen het bedrijf. Het is een mooi voorbeeld van integratie van training on the job, communicatie en games en daarom een zilveren SpinAward waard.”

———————————

Our Alternate Reality Game for Microsoft  has been nominated for a SpinAward for best gaming concept.
Click here to view the nomination. What is an Alternate Reailty Game? Click here.
We have also been nominated for an ADCN award.

“De SpinAwards zijn de jaarprijzen voor creativiteit in interactieve communicatie. De prijzen worden uitgereikt tijdens de jaarlijkse SpinAwards Night. De SpinAwards bestaan al sinds 1998 en worden georganiseerd door de onafhankelijke Stichting SpinAwards.”

“De ADCN Lamp is binnen de wereld van de commerciële communicatie een van de meest gerenommeerde prijzen en het winnen van deze prijs wordt gezien als een bijzondere onderscheiding voor het werk en de makers hiervan.”[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]